Palvelut

Kattoremontti

Krekomilta saat tarpeitasi vastaavan kattoremontin helposti ja kustannustehokkaasti. Me suoritamme eri kokoisia remontteja ja kunnostustöitä pienistä paikkauksista kokonaisvaltaisiin kattoremontteihin. Palveluihimme kuuluu kaikenlaisten kattojen remontit, olipa kyseessä pelti-, tiili- tai huopakatto. Halutessaan asiakas saa vaikuttaa remontissa käytettyihin materiaaleihin ja siihen halutaanko alkuperäisen katon ilmeestä poiketa täysin laittamalla materiaalit kokonaan uusiksi. Rakennuksen tyyppi ei ole meille este, sillä me otamme haltuumme niin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt kuin toimitilat ja julkiset rakennuksetkin. Kokonaisvaltaiset kattoremontit toteutuvat ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin työ valmistuu kertaheitolla laadukkaasti ja yleistä siisteyttä kunnioittaen.

Jokainen katto ja asiakas on meille arvokas yksilö, ja pyrimme työssämme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla toiveisiisi uutta kattoa koskien. Kattoremontti alkaa asiakkaan tekemästä tarjouspyynnöstä, jonka jälkeen kokenut kattoalan asiantuntijamme tekee vierailun remonttikohteeseen. Kartoitamme remonttitarpeen paikan päällä tehtyjen havaintojen sekä asiakkaalta saatujen tietojen pohjalta. Mikäli remontin aikana ilmenee ennalta-arvaamattomia sattumia ja yllätyksiä, niistä keskustellaan aina asiakkaan kanssa ajoissa.

Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon niin kuntokartoituksessa ilmenneet korjausehdotukset kuin myös asiakkaan henkilökohtaiset toiveet kattoremonttia koskien. Asiakkaan mielipide on meille tärkeä, ja siksi haluamme kuulla sinun näkemyksesi katon remonttisuunnitelmaan. Keskustelemme muun muassa katon materiaaleista sekä mahdollisista kattotuotteista, kuten kattosilloista, pieneläinesteistä, kattoluukuista, lumiesteistä, vesikouruista ja piipunpellityksestä.

Kattoremonttien toteutuksessa käytämme vain ensiluokkaisia materiaaleja, jotka kestävät vuosikymmeniä. Usein kattoremonttia lykätään turhaan, kun mahdolliset julkisivuremontit yritetään ajoittaa toteutumaan kattoremontin yhteydessä. Katon ensisijainen tarkoitus on kuitenkin suojata taloa kosteudelta sekä vaihtuvilta lämpötiloilta. Pahimmassa tapauksessa kattoremontin lykkääminen näkyy sisäilman laadussa sekä kosteusvaurioissa läpi kiinteistön. Asianmukaisesti huollettu katto nostaa kiinteistön arvoa sekä parantaa julkisivun ulkonäköä. Katon kunnostuksella vältyt suurempien kosteusvaurioiden korjaustöiltä, joten kannattaa tehdä tarjous kuntotarkastuksesta ajoissa.

NÄIN KATTOREMONTTI ETENEE

1.

Pyydä meiltä tarjouspyyntö puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä lomake

2.

Kokenut asiantuntijamme saapuu paikan päälle tekemään kattavan kuntotarkastuksen remonttikohteesta.

3.

Keskustelemme katon materiaaleista ja mahdollisista lisätuotteista kanssasi.

4.

Aloitamme vanhan katteen purkamisella ja muutostöillä. Tarvittaessa kunnostamme myös katon alapuoliset rakenteet.

5.

Rakennamme uuden katon ja asennamme kaikki tarvittavat kattotuotteet, kuten kattosillat, lumiesteet, kattoluukut, vesikourut, pieneläinesteet ja piipunpellityksen.

6.

Remontin valmistuttua suoritamme perusteellisen lopputarkastuksen.

7.

Loppusiivouksessa kuljetamme kaiken purku- ja rakennusjätteen pois remonttikohteesta ja hävitämme ne asianmukaisesti.

8.

Nyt pääset nauttimaan uudesta, laadukkaasti huolletusta katostasi!

Olisitko kiinnostunut saamaan tarjouksen?

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

11 + 15 =